Jääkiekkoliiton kautta haettavaksi tulevat tuet harrastamisen kustannuksiin koskevat syksyisin E- ja F-junioreita ja Leijonakiekkokoulua. Syksyn tukien hakuaika alkaa 3. ja päättyy 29. lokakuuta 2016. Päätökset tukien saajista tehdään joulukuun puoliväliin mennessä, tuet maksetaan joulukuun aikana. Tukien määrät F-juniorit 200 euroa ja E-juniorit 300 euroa. Tukisummat maksetaan Jääkiekkoliiton toimesta seurojen hakemuksissa ilmoittamille tileille ja seurojen velvollisuutena on vähentää tuen määrä kyseisten pelaajien kausimaksuista.

Tänään on julkaistu junioriseuroja koskettava lahjoitus, jonka ansiosta Jääkiekkoliitto pystyy jatkossa tukemaan huomattavasti suurempaa määrää junioreita, joiden perheillä on vaikeuksia selvitä joukkue- ja harjoitusmaksuista. Lisää uusista tuista voit lukea osoitteesta www.leijonat.fi/tuet sekä alla olevasta linkistä.
http://www.leijonat.fi/info/tuet/item/16486-jaakiekkojunioreita-tuetaan-1-1-miljoonalla-eurolla-vuodessa-uusi-lahjoitus-kolminkertaistaa-tuettavien-maaran.html

Miten haet?
1. Täytä vapaamuotoinen tukihakemus perusteluineen HUOM! ainoastaan erillisellä liitteellä (esim. WORD) tulleet huomioidaan.
(Pelaajan nimi, sotu ja kopio viimeisimmästä koulutodistuksesta vaaditaan).
2. Lähetä tukihakemus sähköpostitse osoitteeseen jori.kokkonen@gmail.com
Perheet eivät voi olla suoraan yhteydessä Jääkiekkoliittoon vaan kysymykset koordinoidaan aina seuran yhteyshenkilön (Jori Kokkonen) toimesta. Eli jos on aiheesta kysyttävää niin minulta voi kysyä. Kaikki tukihakemukset käsitellään luottamuksellisesti niin Jääkiekkoliitossa kuin seurassakin.