F-09 joukkueessa on 22 innokasta ja motivoitunutta pelaajan alkua. Joukkueemme ensimmäiset yhteiset jääharjoitukset käynnistyivät elokuun lopulla. Harjoittelemme jäällä pääsääntöisesti kaksi kertaa viikossa. 
Harjoituksissa keskitymme perusasioiden oppimiseen leikkien ja erilaisten pelien kautta. Harjoitukset olemme suunnitelleet jaksoihin, joissa jokaisessa on oma teemansa. Teemoina ovat luistelu, kiekonkäsittely, laukominen, syöttäminen sekä pelaaminen. Yksi jakso on aina kahden viikon mittainen ja harjoitteet on suunniteltu palvelemaan käsillä olevaa teemaa. Käytämme harjoituksissa useita eri rasteja, koska ne mahdollistavat henkilökohtaisen ohjauksen paremmin kuin suuressa ryhmässä toimiminen. Täytyy sanoa, että pelaajien kehitys on ollut huimaa ensimmäisten kuukausien aikana ja pojatkin ovat huomanneet oman kehittymisensä.
Peleissä meillä kaikki hyökkää ja kaikki puolustaa. Kannustamme poikia pelaamaan rohkeasti, kokeilemaan uusia harhautuksia, kannustamaan pelikavereita, nauttimaan pelaamisesta sekä ennen kaikkea pitämään hauskaa. Emme pelaa voitosta veren maku suussa vaan pyrimme kehittämään pelaajien henkilökohtaisia taitoja sekä joukkueena pelaamista. Peliemme teemat ovat seuraavat: pidä hauskaa, pelaa rohkeasti, yritä aina parhaasi, kannusta kaveria, nauti onnistumisista ja älä pelkää virheitä! 
Innokkaita uusia pelaajia mahtuu joukkueeseemme vielä monia, rohkeasti vaan treeneihin mukaan!
Jääkiekkoterveisin: F-09 vastuuvalmentaja Sämpy